Çocukların bağışıklık sistemine doğal destek!

Çocukların bağışıklık sistemine doğal destek!
Ebeveynler, çocuklarının hastalıkları, özellikle de mevsimsel olanları tedavi etme veya önleme yöntemlerini seçerken, doğal ürünleri tercih ederler.

Her ebeveyn, çocukları için sadece en iyisini ister, bu nedenle, hastalıkları, özellikle de mevsimsel olanları tedavi etme veya önleme yöntemlerini seçerken, çocukların bağışıklık sistemine destek olan doğal ürünleri tercih ederler.

Anaokuluna veya okula giden çocuklar, birbirleriyle sürekli temas halindedir. Üstelik sınıfta çocuklara sosyal mesafe kuralını uygulatmak nerdeyse imkansızdır. Onları birbirleriyle şakalaşmaktan, el ele oyunlar oynamaktan vazgeçirmek imkansızdır. Bu nedenle okulda temas edilen bir virüs ya da bulaşıcı bir mevsimsel hastalık, çok kısa sürede tüm sınıfa kolayca yayılır, üstelik 1-2 gün içinde çocukların ailesine ve yakın çevresine de bulaşır. Sınıfa mevsimsel hastalık girmesini önlemek konusunda anne babaların yapabileceği fazla bir şey olmayabilir. Öyleyse yapılacak en iyi hamle, çocukların bağışıklık sistemini güçlendirmektir. Böylece hem bulaşıcı hastalığın yayılımı azalır hem de çocuklar ve aileleri korunmuş olur.

Propolis, mevsimsel bulaşıcı hastalıklara, soğuk algınlığına, virüslere karşı koruyucu özelliği bulunan, yetişkinlerin ve çocukların bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı doğal bir gıda takviyesidir. Çocuklarda propolis kullanımı, özellikle mevsim geçişlerinde gözlenen viral salgınlardan korunmalarına yardımcı olur.

Propolis, çocuklarda bağışıklık sistemini mükemmel şekilde uyarır ve belirli besinlerin emilimini destekler. Arıların insanlığa sunduğu bu mükemmel karışım, B vitamini kompleksi, C, E vitaminleri ve provitamin A bakımından zengindir. Yüksek oranda amino asitler, yağlar ve ayrıca bir dizi eser element ve antioksidan özelliği gösteren çeşitli flavonoid türleri içerir.

Bu zengin içerik, aradığınız doğal bağışıklık desteğini çocuklarınıza hediye eder.

Çocuklarda propolis kullanımında 2 konuya dikkat edilmelidir:

1 - On iki aydan daha küçük çocuklara propolis dahil hiçbir şekilde bal ve bal ürünü verilmemelidir.
2 - Çocuuklarınızın bal ve bal ürünlerine alerjisi olabilir. Propolis ürünlerinde alerjik reaksiyonlar seyrek olsa da yine de kullanmadan önce bir doktora danışmanız iyi olabilir. Alerjik reaksiyonları önlemek için çocukların propolis kullanımına küçük bir dozla başlanmalı ve yavaş yavaş artırılmalıdır. Normalde ise çocuklar için önerilen doz, yetişkinlerin yarısıdır.

Su Bazlı Beezone Propolis Damla çocuklarınız için ideal bir propolis seçeneğidir. Çünkü Beezone Propolis ürünleri %100 organik üretilmiştir.
Diğer Blog Yazıları
Özellikle mevsim geçişlerinde gribal enfeksiyonlar, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklar sık sık gündeme gelir.
Propolis ve propolis damla ürünleri cildimizde kullanabilir miyiz, cildimize nasıl bir destek sağlar gibi sorularınıza cevaplar...
Arılar, gezegenimizin sağlığı için son derece önemli canlılardır. Bu önem, arıların tozlayıcı olarak oynadığı rolden gelir
Yaş ilerledikçe enfeksiyonlara karşı direnç azalır. Bunun nedenlerinden biri, bağışıklık sisteminin artık her yeni patojene karşı yeni antikor üretememesidir.
Propolisin içeriği, arı kovanının bulunduğu yere ve mevsime göre değişir. Ancak her koşulda bu mucizevi maddenin içinde 300’den fazla değişik madde bulunur.
Arıların dünya üzerindeki varlığının 50 milyon yıl öncesine kadar gittiği biliniyor. O günden beri arılar kovanlarını yapıyor, kendilerini dış tehditlere karşı güvenle savunuyor.